Не забувай! Не пробачай! Не відступай!

Технічне відділення

25 листопада 2017

25 листопада 2017 року у День пам’яті жертв Голодомору в Україні 1932-33 років, відбулася Акція «Не забувай! Не пробачай! Не відступай!» На технічному відділенні Галина Бусленко представила інформацію про історичну дійсність того часу та короткі відомості про події 1917-33 років на території України. Студенти 31-З групи Анастасія Хомич, Вікторія Грицюк, Дмитро Царук, Ольга Федюра, Анастасія Бєлоконь  представили презентації «Ах! Страшно на тортурах вмирати…», «Закон про п’ять колосків», «Режим «Чорних дощок», «Фізичні втрати України від голодомору».

Викладач Неля Русіна та студенти 32-З групи Анна Бабич, Юлія Ящук представили матеріали тих жахливих часів в документах на території Західних земель, де не було Голодомору, але люди знали, переживали, справляли панахиди за померлими.

Викладач Оксана Маляр та студентка 21-з групи Ірина Парчук представили виступ «Світ визнає Геноцид українського народу» англійською мовою.

Студенти та викладачі запалили свічку та пам’янули померлих хвилиною мовчання.

Голодомор 1932-33 років – це глибока рана в душі в народу. Землевпорядники повинні загоювати рани землі, поважати та любити її, бо це сенс нашого життя.

 

Галина Бусленко, Роман Лагоднюк, викладачі землевпорядних дисциплін