Олімпіада з програмування

Відділення програмування

16 листопада 2017

16 листопада 2017 року на базі коледжу відбулась олімпіада з програмування для студентів 4-го курсу спеціальності «Розробка програмного забезпечення». Організатором олімпіади виступив факультет інформаційних технологій НУБіП України. Всього у змаганнях взяли участь 23 студента відділення програмування.

Для проведення заходу у нагоді стали сучасні дистанційні технології. Було організовано он-лайн трансляцію, під час якої з вітальним словом до студентів звернулась декан факультету інформаційних технологій Глазунова Олена Григорівна. Учасники олімпіади отримали завдання, які складались з трьох рівнів складності. Перший рівень включав тестові теоретичні завдання. Другий включав завдання практичного застосування мов програмування. Третій рівень містив творче завдання розв’язання алгоритмічних задач.

Під час виконання завдань студенти бачити на екрані викладача НУБіП України та мали можливість задавати питання. Підготували завдання викладачі факультету на чолі з головою фахової атестаційної комісії Голуб Беллою Львівною.

Після завершення олімпіади вся документацію з оформленими виконаними завданнями буде направлено на факультет інформаційних технологій для перевірки та визначення переможців, які при вступі до НУБіП на факультет інформаційних технологій отримають додаткові бали.

Дякуємо факультету за проведення олімпіади з програмування!

Ірина Якимчук, завідувач відділення програмування,

Тетяна Матвійчук, голова ЦК ПтаІД