Виставка-конкурс «АРТАГРОФЕСТ-2017»

Групи загальноосвітньої підготовки

15 листопада 2017

15 листопада, в рамках святкування Дня працівників сільського господарства, вдруге в стінах ВСП «Рівненський коледж НУБіП України» відбулася виставка-конкурс «АРТАГРОФЕСТ-2017». Даний захід організувала циклова комісія загальноосвітніх дисциплін, а зокрема викладачі біології та хімії Капітула І. К. та Шелепенко О. І.

Студенти загальноосвітнього відділення підготували цікаві та оригінальні композиції виготовлені із овочів, фруктів, насіння та інших дарів природи. Журі, під керівництвом заступника директора з виховної роботи Талімончука О. Г.,  оцінивши роботи студентів та презентаційний матеріал до них, визначили переможців та нагородили дипломом за І місце студентів 11-Ю групи. ІІ місця розділили між собою представники 11-Б та 11-К груп, а ІІІ місця здобули 11-Д, 11-Ф та 12-П групи. Інші учасники заходу були відзначені заохочуваними дипломами.

Даний конкурс показав, що студенти вміло поєднали працьовитість та креативність в одне єдине ціле та створили із плодів аграрної праці справжні мистецькі витвори.

Шелепенко О. І., викладач біології та хімії