Обласне методоб’єднання методистів навчальних закладів

Коледж

15 листопада 2017

15 листопада 2017 року у Костопільській філії Рівненського базового медичного коледжу, м. Костопіль Рівненської області, відбулося обласне методоб’єднання методистів навчальних закладів.

Участь у засідання взяла Балдич Людмила Володимирівна, методист коледжу.

Темою засідання була «Організація методичної роботи щодо реалізації компетентнісного підходу у процесі підготовки фахівців».

Розпочалось методичне об’єднання з привітання гостей коледжу керівником філії Носко Ігорем Павловичем. Він розповів про навчальний заклад та перспективи його розвитку, побажав учасникам засідання творчих успіхів і натхнення у роботі.

Далі прозвучали вітальні промови методиста Ради директорів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Рівненської області Процюка Віталія Кононовича та голови методичного об’єднання методистів навчальних закладів Дмитрійчук Катерини Олексіївни.

Організацію методичної роботи щодо реалізації компетентнісного підходу у процесі підготовки фахівців розкрила у своїй доповіді Таргоній Ірина Іванівна, методист Костопільської філії Рівненського базового медичного коледжу.

Учасникам методичного об’єднання було запропоновано відвідування Костопільського районного краєзнавчого музею. Присутніх вразила розповідь директора музею, краєзнавця, Вакулка Анатолія Феодосійовича, про історію створення і визвольної боротьби УПА на теренах Костопільщини та про діяльність Ніла Хасевича, знаного патріота та борця за незалежність України.

Щиро вдячні керівництву закладу за підготовку та проведення обласного методоб’єднання методистів навчальних закладів.

 

Людмила Балдич, методист коледжу