Обласне методичне об’єднання викладачів інформатики та комп’ютерної техніки

Відділення програмування

14 листопада 2017

14 листопада 2017 року у Млинівському державному технолого-економічному коледжі відбулось обласне методичне об’єднання викладачів інформатики та комп’ютерної техніки вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації Рівненської області.

Обласне методичне об’єднання – це один із провідних видів роботи викладачів. Воно покликане збагачувати професійний, педагогічний досвід усіх присутніх викладачів, відкривати нові аспекти викладання та подачі матеріалу студентам. Темою засідання обрано «Досвід роботи викладачів інформатики Млинівського державного технолого-економічного коледжу в організації та впровадженні інноваційних технологій при проведенні занять».

Розпочалось методичне об’єднання з привітання гостей коледжу директором навчального закладу Яцкевичем Вячеславом Романовичем.  Він розповів про історію, сьогодення та перспективи розвитку коледжу і побажав викладачам творчої наснаги та професійного натхнення у роботі.

Далі звучала привітальна промова голови методичного об’єднання Марценюка Миколи Васильовича, який ознайомив учасників методоб’єднання  з програмою  засідання.

З доповіддю «Досвід викладачів коледжу з використання комп’ютерної техніки та комп’ютерних програм з метою інтенсифікації навчально-виховного процесу» виступив Лозійчук Петро Миколайович – голова циклової комісії комп’ютерної інженерії, викладач комп’ютерних дисциплін. Викладач Губиш Роман Арсентійович виступив з доповіддю «Застосування веб-ресурсів в навчально-виховному процесі коледжу».

У межах програми методичного об’єднання був передбачений огляд навчально-матеріальної бази коледжу, який провів голова циклової комісії комп’ютерної інженерії Лозійчук Петро Миколайович.

Заходи такого масштабу дуже доцільні та важливі, адже завдяки їм викладачі інформатики та комп’ютерної техніки можуть не тільки показати свою майстерність та професіоналізм, а й пізнати для себе щось нове, відкрити нові можливості підготовки висококваліфікованих фахівців.  

Петрук Г.М., викладач програмування та інформаційних дисциплін