Міжнародна виставка ефективних рішень для агробізнесу «AGROcomplex 2017»

Економічне відділення Рада роботодавців ЕВ

02 листопада 2017

31.10. - 02.11.2017  у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» відбулася  міжнародна виставка ефективних рішень для агробізнесу «AGRO complex 2017».

«AGROcomplex» - виставковий проект, який проводиться з 2015 року, кожний другий рік, чергуючись з міжнародною виставкою «ІнтерАГРО».

Унікальна ідея проекту «AGROcomplex» полягає у створенні  міжнародного інтерактивного майданчика для обговорення актуальних трендів світових аграрних ринків та визначення найбільш перспективних напрямків розвитку агропромислового виробництва України з врахуванням реального стану та можливостей агропромислових підприємств різних форм організації та власності.

Виставку «AGROcomplex 2017» відвідала делегація ВСП «Рівненський коледж НУБіП України» у складі викладачів та студентів, а саме:
      Царук Василь Юрійович – заступник директора з навальної роботи;
      Качановський Олег Ігорович - заступник директора з виробничої роботи;
      Захожий Василь - студент 31-Ф групи;
      Ковальчук Марія - студентка 31-О групи;
      Савчук Вікторія - студентка 31-Б групи;
      Самсель Анна - студентка 31-Б групи;
      Ульчак Олег – студент 41-П групи;
      Шимко Катерина – студентка 41-Ю групи.

Традиційно діяли наступні виставочні секції: управління технологічними процесами; селекція та насінництво; системи живлення та захисту рослин; біологічні препарати; внутрішньогосподарська логістика; техніка та обладнання; фінансові та страхові технології.

В ході виставки було представлено близько 450 компаній з 20 країн світу, а також національні експозиції з Німеччини та Франції. Мета заходу – налагодження ділових партнерських стосунків у сфері сільського господарства.
У рамках «AGROcomplex 2017» було запущено два унікальні експериментальні проекти:

  1. «Агрополігон 2017» (березень – листопад 2017)
    Основна мета: показати економічний ефект від вирощування сортів та гібридів культур вітчизняної та іноземної селекцій в різних агрокліматичних зонах (Степ, Лісостеп, Полісся) в реальних виробничих умовах.
  2. «Змагання технологій 2017» (березень – листопад 2017)
    Основна мета: протестувати в трьох агрокліматичних зонах різні типи технологій обробітку ґрунту в процесі вирощування культур та показати економічний ефект й напрямки оптимізації витрат при раціональному застосуванні технологічних прийомів, що дають значний економічний результат у реальних виробничих умовах господарств.

Савчук Вікторія, студентка 31-Б групи