Екскурсія у Рівненській філії ПАТ КБ «Приватбанк»

Економічне відділення

24 жовтня 2017

24 жовтня 2017 р. відбулося  заняття – екскурсія гуртка «Фінансист» (керівник Чернега Ірина Григорівна) до Рівненської філії ПАТ КБ «Приватбанк».

Це була цікава та пізнавальна екскурсія для учасників гуртка – студентів 31–Фгрупи.       

Менеджер відділення Білець Вікторія Миколаївна ознайомила учасників гуртка з історією банківської установи, як працюють спеціалісти установи з клієнтами, познайомила з новітніми технічними засобами, які використовуються під час роботи. Особливо сподобалась студентам машина для перерахунку грошей та детектор валют.

Вікторія Миколаївна наголосила, що початок трудової діяльності в банку – вдалий старт для професійного та кар’єрного зростання. Адже молодий фахівець влаштувавшись на роботу в банк навіть на найнижчу первинну посаду, має змогу себе проявити реалізувати професійно та вирости від стажера до топ – менеджера.

Працівник банку також показала нам процес використання терміналу та програми «Приват-24». Студенти задавали питання, на які отримали вичерпні відповіді. Учасники гуртка, які мали картки даного банку спробували здійснити певні операції.

По завершенні екскурсії всі присутні студенти – учасники гуртка «Фінансист» отримали сертифікати про участь в екскурсії по відділенню Приватбанк «Відкритий банківський світ з Юніорбанком».

        

Щиро дякуємо керівнику відділення Савчук Лесі Мефодіївні за сприяння та організацію проведення цікавого заходу.

Чернега Ірина Григорівна, викладач економічного відділення.