Зустріч із делегацією учнів з Нідерландів

Коледж

13 жовтня 2017

13 жовтня 2017 року у коледжі відбулася зустріч студентів і викладачів із делегацією з Нідерландів. У гості до нас завітали 11 учнів та три вчителі із «країни тюльпанів». Захід був ініційований Реабілітаційним центром з профілактики наркоманії. Директор центру Одемчук О. Л та його співробітники поділилися досвідом роботи по попередження поширення шкідливих звичок у молодіжному середовищі. Особливе враження на гостей та наших студентів справили виступи людей, які змогли подолати наркозалежність.

Від колективу коледжу гостей привітав заступник директора коледжу з навчальної роботи В. Ю. Царук. Студенти коледжу для своїх нідерландських ровесників підготували невелику концертну програму, яка розкрила окремі аспекти багатогранної культури українського народу.

Безпосереднє спілкування молоді є тим місточком, який поєднує нашу державу із країнами Європи. Проведена у коледжі зустріч стане нашим невеликим внеском у європейську інтеграцію України.

Адміністрація коледжу висловлює слова вдячності членам студради коледжу Чеботарьовій Інні та Шулім Тетяні за допомогу в організації зустрічі.

 

Балдич Л.В., методист коледжу

Талімончук О.Г., заступник директора з виховної роботи