Європейська та євроатлантична орієнтація України

Бібліотечно-інформаційний центр

04 вересня 2017

З перших днів навчання студенти перших курсів відвідують бібліотечно-інформаційний центр. Саме тут для викладачів та студентів підготовлена книжкова виставка, співзвучна з темою першого уроку «Поважаю європейські цінності – будую сучасну Україну».

З перших років незалежності нашої держави європейська та євроатлантична інтеграція України перебуває у центрі уваги нашого суспільства. Книжкова виставка, підготовлена бібліотечно-інформаційним центром коледжу, представляє літературу про теоретико-методологічні проблеми і особливості практичної реалізації ідеї європейської та євроатлантичної інтеграції України, про сучасні політологічні і правові підходи до проблем модернізації українського суспільства, гармонізації законодавства України та ЄС, довгострокових стратегій співробітництва між Україною та Євросоюзом, міжнародний досвід забезпечення інтеграційної політики та ін.

Розділ «Україна –НАТО» інформує про діяльність організації НАТО з колективної безпеки та оборони країн-членів, що представляють різні континенти, культури та цивілізації. Євроатлантична орієнтація України – передумова та гарантія демократичного розвитку країни шляхом проведення ґрунтовних досліджень , спрямованих на подолання викликів сталому демократичному розвитку українського суспільства.

Поглиблення інтеграційних процесів безпосередньо відповідає національним інтересам України, яка і географічно і політично є безперечно європейською державою. Про це ви можете прочитати у виданнях, представлених на цій книжковій виставці. Запрошуємо до бібліотечно-інформаційного центру!